About Us

Den store nettbutikken for fremtidens lekeplasser!

Om oss

About Us

Vi fører flere spesialprodukter for småbarnslek til barnehagen, barneskolen, borettslaget, hoteller, kjøpesentra, leirskoler og campingplasser. Herunder: Figurative trampolineparker for helårsbruk, store lekekomplekser, flotte temaleker / rollelek, wipeout games etc.

Dessuten ny verdensrekord klar for produksjon: “Viking-Land”. En oppblåsbar lekepark som måler hele 28 meter i høyde. Interessenter kan kontakte oss for illustrasjoner! (Beskyttet design). *All produksjon i EU.

Inspirasjon til å tenke nytt: Hva med en gorilla som lurer i buskene, eller en elefant i full størrelse? Vi kan friste med et lite zoo, eller store dinosaurer – alt fremstilt av bunnsolid polyesterharpiks. Og vi topper det hele med palmer for nordisk klima(!)
GigaPlayground selger kun lekeplasser og utstyr for offentlig bruk, og disse oppfyller alle kravene i NS-EN 1176. Fallunderlag iht. NS-EN 1177. Andre produkter som ikke omfattes av lekeplassforskriften (eksempelvis parkbenker og skulpturer), produseres etter andre standarder. Sikkerhetssertifikater og monteringsanvisninger på norsk (evt. også engelsk) medfølger alle våre lekeplasser.
About Us

Mer lønnsomt!

Vi har tilrettelagt for spesifikke søkemuligheter hvor du enkelt finner produkter fra hver og en produsent samlet i bolker. Slik kan du selv søke deg frem til de beste pakkeprisene! Ved kjøp av større, komplette lekeplasser skal det dermed være mulig å spare betydelige beløp. 😉

HDPE - Høy kvalitet

Barndommen er for kort til å frekventere nitriste, utslitte og fargeløse lekeplasser – velg heller nye, friske farger med beskyttende HDPE!

Flere av våre produktserier har design og farger som skal virke særlig stimulerende til den kognitive utvikling – via nøye samhandling mellom visuelle inntrykk og de fysiske lek/læringsprosesser. En lekeplass skal sette drømmer og fantasier i sving!

About Us

GigaPlayground - hvor generasjoner møtes!

En stadig mer interaktiv hverdag påvirker alle aldersgrupper, derfor vil vi heller friste med uhøytidelig utendørs bowling, minigolf, hamsterhjul for barn, og annen ferdighetslek for hele familien. Og vi har selvsagt ikke glemt menneskets beste venn: Sjekk derfor vårt store utvalg av agility for hunder!

About Us

Utendørs fitness for yngre og eldre

Bygge lekeplass med samtidig mulighet for voksentrening, eller styrke arbeidsstokken?

Vi tilbyr utendørs fitness for de fleste treningsformer; solide konstruksjoner for barskt, nordisk klima – for parker og arbeidsplasser.

Tenk derfor stort, bygg gjerne noe for alle – få enda bedre rabatter! 😉

GigaPlayground - for miljøet og lommeboka

Vi jobber kontinuerlig med å implementere flere innovative produkter som skal vare i mange år fremover. Derfor er lekeplasser laget av tresorten robinia et satsingsområde hvor vi stadig utvider porteføljen. De fleste andre lekeplassene har beskyttende HDPE (high-density polyethylene), eller er fremstilt av HPL (high pressure laminate).

Parkbenker og utstyr

Futuriske stilarter for innendørs og utendørs bruk – tung kvalitet for fremtiden – eller figurative benker for barn? Vi ønsker å tilby totalkunder hyggelige priser, så benk dere gjerne med våre benker!

P.S. Nettsiden oppdateres fortløpende, og husk at vi skaffer det meste til litt annerledes lekeparker i ditt nærmiljø.  Drømmereisen fortsetter med GigaPlayground – din samarbeidspartner for et nytt Millennium!